Selecteer een pagina

contact us

Veelgestelde vragen

Contact formulier

Zakelijke klanten

veelgestelde vragen

Algemeen

Is het fijn om staand te werken?

Staand werken is wel even wennen. Bouw het daarom rustig op en kijk welke werkzaamheden je goed staand kunt uitvoeren en welke beter zittend. Uiteindelijk volgt er een goede balans en ervaar je de voordelen van een actieve(re) werkhouding.

Hoeveel uur per dag is staand werken goed?

Het advies is om 1 à 2 uur per volle werkdag staand te werken. Maar dat kan uiteraard ook meer uren zijn.

Waarom is staand werken goed voor mij?

Bij staand werken pompt je hard 10 x zoveel bloed rond in je lichaam. Een effectieve bloedcirculatie houdt je mentaal en fysiek scherp. Door de afwisseling tussen zitten en staan verminder je de kans op rug- schouder- en nekklachten.

Zakelijk

Kan mijn bedrijfslogo op T-RIX?

Een eigen logo gegrafeerd in T-RIX als bijvoorbeeld personeelscadeau. Bel of mail met ons service team via 06 52043048 / info@homeofficeshop.nl voor de mogelijkheden.

Is het ook mogelijk op rekening te bestellen?

Jazeker, bedrijven of ZZP-ers kunnen ook op rekening 1 of meerdere T-RIX kopen. Bel of mail met ons service team via 06 52043048 / info@homeofficeshop.nl Ook voor specifieke wensen zoals een andere kleur of het plaatsen van een bedrijfslogo maken we graag een offerte op maat.

Bestelling

Levertijd en Track & Trace

Zodra we de bestelling ontvangen, wordt T-RIX in binnen 2 werkdagen voor verzending gereed gemaakt. Hiervoor wordt een Track & Trace nummer van de verzendmaatschappij toegezonden waarmee de levering gevolgd kan worden.

Bestaat er een draagtas voor T-RIX?

Nee, op dit moment nog niet. Wellicht dat deze in de toekomst wel gaat komen. Dat zou het eenvoudiger maken om T-RIX zowel thuis als op kantoor te gebruiken. Meld je aan voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

Verzendkosten

Binnen Nederland worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

T-RIX 

Waar komt de naam T-RIX vandaan?

T-RIX kwam voort uit de T-Shape waarmee de planken voor het toetsenbord en beeldscherm worden vergrendeld. Vereiste bij het ontwerpproces was dat deze super stabiel zouden zijn, oftewel zo sterk als de T-Rex! We hebben er toen maar T-RIX van gemaakt.

Kan ik ook 2 monitoren plaatsen?

De plateaus van T-RIX kunnen elk tot 6kg gewicht dragen. Let wel dat zware onderdelen in het midden worden geplaatst voor de juiste balans. 2 monitoren naast elkaar is standaard erg krap maar er bestaat ook de mogelijkheid om 2 grote planken te bestellen die onder andere speciaal voor 2 monitoren zijn ontwikkeld.

Wat maakt T-RIX beter dan andere zit-sta verhogers?

Na verschillende zit-sta verhogers van onze collega’s te hebben getest wisten we zeker dat ons ontwerp zowel stabieler, flexibeler als slanker moest zijn. Door de extra gleuven aan de achterzijde zijn de planken extra stabiel. Daarnaast zijn er meerdere ‘plateau’ opties in ontwikkeling en is het design slanker om minder ruimte op de keukentafel in te nemen.

Hoe maak ik T-RIX schoon?

De oppervlakte van T-RIX kan met een vochtige doek en multireiniger worden afgenomen.

Maakt T-RIX krassen op mijn tafel?

De houten poten van T-RIX zijn handmatig afgekant en laten in principe geen krassen op harde ondergronden achter.

Is het berkenhout waterbestendig?

T-RIX is gemaakt uit FSC berkenhout multiplex. Dit plaatvormige composietmateriaal is opgebouwd uit een oneven aantal houtfineerlagen die kruiselings op elkaar verlijmd worden zodat deze extra sterk is. De speciale gekleurde toplaag is waterafstotend.

Is T-RIX ook in andere kleuren te bestellen?

Op dit moment is T-RIX in 6 standaard kleuren leverbaar: WIT, ZWART, GEEL, BLAUW, ROOD en NATUREL gelakt berkenhout. Voor andere kleuropties bel of mail met ons service team via 06 52043048 / info@homeofficeshop.nl

Waar is T-RIX van gemaakt?

Het ontwerp is geinspireerd op het ‘no screw no glue’ principe. Alle onderdelen passen naadloos in elkaar en zijn gemaakt van duurzaam FSC hout.

Tot welke lengte is T-RIX geschikt?

T-RIX standaard is geschikt voor mannen en vrouwen tot een lengte van 1.90 meter. T-RIX XL is ruim 20cm hoger en kan door mensen van ruim 2 meter worden gebruikt.

CONTACT FORMULIER

Neem contact op met het team van T-RIX

ZAKELIJKE KLANTEN

Voor zakelijke klanten bestaat onder andere de mogelijkheid om een eigen logo gegrafeerd te hebben. Daarnaast is het ook mogelijk om door middel van een factuur te bestellen. Bel of mail met ons service team via 06 52043048 / info@homeofficeshop.nl voor de mogelijkheden.

0 Reviews

Write a Review