Selecteer een pagina

bewuster leven

Bewuster leven e n meer bewegen.

Het begint dit jaar door mijn verhuizing naar Nes aan De Amstel, een kleine dorpje onder de rook van Amstelveen. Al na enkele uren in het nieuwe huis ontstaat het 1-ste contact met de nieuwe buren die direct vragen of we niet mee willen doen met de gezamenlijke buurt moestuin. “ik laat een cactus  nog doodgaan” riep ik nog, maar er is geen ontkomen aan. Voordat ik er erg in had hoorde ik mezelf zeggen dat ik graag een actieve rol zou krijgen in de buurtmoestuin. Daarna ging het snel. Mijn taak was het om te zorgen voor de Radijsjes en de Andijvie. Ja je leest het goed. Makkelijke groentes om mee te beginnen. Een dag later had ik de zaadjes in een paar potten gepoot, zichtbaar voor het raam op de slaapkamer. Al snel, na een paar dagen, begint er van alles te groeien in de bloempotten en is er geen weg terug meer.

Ik heb al jaren een bovenmatige interesse voor de natuur en dan vooral voor alles wat met water te maken heeft. Ik hou van het actieve buitenleven, denk dan aan zeilen, surfen, kanovaren, MTB-en, Skeeleren, wandelen, survivallen etc.

Energize your life!

Nu zul je je afvragen wat dit persoonlijke verhaal te maken heeft met het merk T-RIX? Het merk T-RIX staat voor “Energize your life”. Ga staand werken en je zult zien wat dat je op zal leveren! De bloeddoorstroming verbetert en je voelt je actiever. Probeer het maar eens. Ikzelf probeer actief deel aan het leven! Active Work, Active Play. Hoe actiever je werkt, hoe actiever je leeft! Nooit gedacht dat ik ook mijn eigen groente zou gaan verbouwen, maar nu ik dat doe, voelt het goed en wil ik waarschijnlijk ook niet meer anders. Voor T-RIX geldt hetzelfde. Als je eenmaal het staand werken achter je laptop hebt ontdekt wil je niet meer anders! 

Verminder onze ecologische voetprint

We hebben het afgelopen jaar veel geleerd. En hoewel we het niet altijd goed hebben gedaan, zijn we van mening dat we trouw zijn gebleven aan onze ambitie om uit te groeien tot een duurzaam bedrijf met duurzame producten. Bedrijven met een doel blijven bestaan en ik geloof erin dat mensen met een doel zich beter ontwikkelen.

We geloven meer dan ooit dat we op de goede weg zijn – voor ons en voor de wereld. We willen meewerken aan een beweging waarin onze leveranciers, klanten en consumenten allemaal tezamen meebouwen aan een betere toekomst.

Minder plastic

We verpakken T-RIX bewust in papier en gebruiken daardoor zo min mogelijk afvalstoffen. Het is onze ambitie in om 2021 een verpakking te maken die T-RIX optimaal beschermt bij transport én 100% recyclebaar is.  Tegelijkertijd willen we een bijdrage leveren aan de gezondheid en het welzijn van mensen.  

Help obesitas de wereld uit!
Tot slot; Meer dan 1,9 miljard volwassenen – 39% van de wereldbevolking – heeft overgewicht en 13% lijdt aan obesitas. Deze obesitasepidemie moet worden aangepakt. Er is niet één oplossing, naast een ander eetpatroon is een ander werkpatroon ook duidelijk een manier om obesitas te lijf te gaan! Wij hopen onze bijdrage te kunnen leveren door meer mensen staand te laten werken via T-RIX.

Mijn oproep; Ga staand werken en neem een actieve houding aan om bewuster te leven en bewuster te bewegen, dat kan op ieder moment! Activate your life!  

 

Bas Westerbeek
Co-founder HomeOfficeShop

Wil je meer gebruikerservarigen horen?