Selecteer een pagina

De beste bureau verhoger

De top 4 bureau verhogers

ook wel sta bureau – op basis van klant reviews:

1. Beste koop – T-RIX (populairste)
2. Beste bureau verhoger voor 2 monitoren – T-RIX 2 Monitors (voor serieuze beeldschermwerkers)
3. Beste grote bureau verhoger voor lange mensen – T-RIX XL (voor lange mensen)
4. Beste aluminium bureau verhoger – STAN (een strakke look)

De juiste hulpmiddelen voor een prettige werkplek

Begin 2021 stonden de schokkende resultaten van een grootschalig onderzoek op de voorpagina van de kranten. Uit dit onderzoek bleek namelijk dat één op de drie thuiswerkers last van lichamelijke klachten krijgt. Deze klachten ontstaan puur doordat men bij de thuiswerkplek niet de beschikking heeft over de juiste hulpmiddelen.

Met de juiste hulpmiddelen creëer je niet alleen een prettige werkplek, maar ook een ergonomische werkplek. Met een ergonomische werkplek weet je jouw lichaam perfect te ontlasten, waardoor je geen last van bijvoorbeeld schouder-, nek- of rugklachten gaat krijgen.

HomeOfficeshop ergo check thuiswerkplek

Al dit soort lichamelijke klachten kun je dus voorkomen door de juiste middelen te gebruiken. HomeOfficeShop heeft een Thuiswerk ErchoCheck© ontwikkeld waarmee je binnen 15 minuten een maatwerk advies in je mailbox krijgt om je werkplek te verbeteren. We adviseren je om deze tool eens te gebruiken. Via deze link kun je direct van start.

In dít artikel geven wij speciaal aandacht aan een specifiek soort hulpmiddel om thuis ook staand te kunnen werken; de bureau verhoger.

Waarom een bureau verhoger?

Veel gezondheidsexperts zijn het eens: langdurig een zittende houding aannemen is funest voor het lichaam. Door continue te zitten staan je benen niet in een natuurlijke positie, waardoor ook je bloed een stuk minder goed door je lichaam kan stromen.
Met een bureau verhoger ben je in staat om dat probleem tegen te gaan. Dankzij een bureau verhoger kun je namelijk staand aan jouw bureau of tafel gaan werken en verbetert je doorbloeding. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een bureau verhoger.
Door staand en zittend werken af te wisselen, blijf je energieker en krijg je minder snel klachten. Voor het menselijk lichaam is het bevorderlijk om in beweging te blijven en niet te lang in dezelfde houding. Dat kan dus op een efficiënte en effectieve manier met behulp van deze beste bureau verhogers.

Waar moet je op letten bij de keuze van een bureau verhoger?

Allereerst moet de bureau verhoger op de voor jouw lengte gewenste hoogte in te stellen zijn. Dit betekent dat je rechtop staand zowel comfortabel kan typen als recht vooruit naar je beeldscherm kan kijken. Je kan daardoor ergonomisch de beste houding aannemen.
Daarnaast is het belangrijk te letten op waar de bureau verhoger het vaakst gebruikt gaat worden. Wordt het onderdeel van het interieur of moet het gemakkelijk te verplaatsen zijn? Dit geldt ook of de zit-sta verhoger door eenzelfde persoon wordt gebruikt of door meerdere personen. Let daarom op het verstelbaarheid van de bureau verhoger maar ook of het makkelijk in en uit elkaar te halen is.

Waarom een bureau verhoger aanschaffen?

Twijfel je nog enigszins over de aanschaf van een bureau verhoger? Dan is het goed om eens na te denken over de werkzaamheden die je op een dag verricht. Lees je veel rapporten? Ben je dagelijks aan het videobellen? Of stuur je dagelijks veel mailtjes? Dit zijn slechts drie voorbeelden van werkzaamheden die je gemakkelijk staand uit kunt voeren. Als dat meer dan 6 uur achter je computer werkt dan is staand werken echt iets om uit te proberen!

Kies voor een bureau verhoger en zorg voor de perfecte werkhouding.

We bespreken nu onze vier beste bureau verhogers.

1. De populairste – T-RIX “Energize your life”!

Bekijk prijzen
Kleuren: wit, zwart, naturel, geel, blauw en rood

Time to explore T-RIX

Deze elegante, verstelbare Zit-Sta-Verhoger verandert elke tafel in een handomdraai in een staande werkplek. Zo blijf je in beweging en voorkom je fysieke klachten. Daarnaast hou je aan het einde van de dag meer energie over; om nog andere activiteiten te gaan doen. Probeer ook een paar uur van de dag staand te werken en merk het verschil. Alles van T-RIX is zo ontworpen dat het de functionaliteit ten goede komt. Kijk naar de trillingsvrije planken die door de T-shape en richel aan de achterzijde stabiel op elke gewenste hoogte blijft zitten. Zonder gereedschap is deze zit-sta verhoger binnen 20 seconden opgezet. Daarnaast is het een slank en tijdloos ontwerp dat door de vele kleuren in ieder huishouden past.
Bijzonderheden T-RIX

Aan de onderkant van deze bureau verhoger is een stabiel vlak te vinden. Een vlak waardoor de bureau verhoger altijd zeer stabiel en veilig op jouw bureau staat. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze bureau verhoger onverhoopt instort en daarmee voor schade aan jouw laptop zorgt. Nee, wij durven te stellen dat dit een onwijs veilige en stabiele bureau verhoger is!
Bijkomend voordeel is dat deze bureau verhoger ook in hoogte verstelbaar is. Je bent hierdoor te allen tijde in staat om zéér ergonomisch te werken. Voordat het zo ver is, moet je de bureau verhoger uiteraard wel installeren. Nou, de installatie/montage van deze bureau verhoger gaat ook uiterst simpel.

het hoogste onderdeel is om jouw monitor of laptop op te zetten, terwijl je op het andere onderdeel jouw toetsenbord neer kunt zetten.
Om het nog mooier te maken: deze bureau verhoger met een slank design heeft de ideale afmetingen. Het werkoppervlak van de lage plank (toetsenbord en muis) is 67 x 19 cm groot en de monitor plank is 36cm x 24cm, terwijl je de hoogte in kunt stellen tussen de 17 en 80 centimeter.

2. Beste bureau verhoger voor 2 monitoren – T-RIX 2 monitors

Bekijk prijzen
Kleuren: wit en zwart

T-RIX zit sta verhoger voor 2 monitorsWerk jij als grafisch ontwerper of als designer en wil je ook staand werken? Dan is dit absoluut de beste keuze, om T-RIX 2 monitors te overwegen. Deze T-RIX heeft een extra brede plank van 90cm breed, waardoor je eenvoudig 2 monitoren kunt plaatsen.

3. Beste grote bureau verhoger voor lange mensen – T-RIX XL

Bekijk prijzen
Kleuren: wit en zwart

T-RIX XL SIT STAND for tall people

Deze extra hoge verstelbare Zit-Sta-verhoger TRIX XL is voor mensen die langer zijn dan 1.85 meter. Werk je de gehele dag thuis of ben je gewend om op kantoor ook regelmatig staand te werken? TRIX XL is in een handomdraai op te zetten, super stabiel waardoor je beeldscherm niet trilt wanneer je typt, en op elke tafel te gebruiken.
Hierdoor heb je te allen tijde voldoende ruimte op de bureau verhoger, terwijl je dus ook op de ideale hoogte werkt.

4. Beste aluminium bureau verhoger – STAN

Bekijk prijzen
Kleur: aluminium

Aluminium Bureau verhoger STAN

Deze moderne aluminium Zit-Sta verhoger is eenvoudig verstelbaar om staand achter te werken. Gemaakt uit stevig aluminium kan deze bureau verhoger eenvoudig in en uitgeklapt worden en is flexibel mee te nemen. Ideaal voor zowel thuis als op kantoor. STAN is in een handomdraai gereed voor gebruik en op elke tafel te gebruiken. We bevelen je aan om STAN te gebruiken in combinatie met een draadloos toetsenbord en muis.

Hebben we hiermee alle voordelen van deze bureau verhogers benoemd?

Nee, zeker niet. De overige voordelen hebben we in onderstaand lijstje opgesomd:

• Snel op te bouwen en snel te verwijderen.
Zonder lijm of gereedschap te monteren. Binnen 20 seconde staat T-RIX in elkaar. Wel zo fijn voor de thuiswerker die aan de keukentafel of aan de eettafel werkt.
• Nederlands ontwerp & productie
T-RIX bureau verhogers worden in Nederland geproduceerd en gecontroleerd!
• Duurzaam berkenhout met FSC keurmerk
T-RIX werkt mee aan een duurzamere wereld
• 1 jaar garantie
Onverwoestbaar sterk product, en mocht er toch iets mee zijn, dan heeft T-RIX 1 jaar garantie.

Voordelen bureau verhoger

Heb je over één of meerdere van bovengenoemde bureau verhogers vragen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van T-RIX.com. Wij sluiten dit artikel graag af met een gemeende boodschap vanuit onze kant: veel plezier met jouw nieuwe bureau verhoger!

0 Reviews

Write a Review

Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

april 22, 2021