Selecteer een pagina

Eva, Tineke en Ruud over T-RIX

Ruud – 39 jaar

Op kantoor waren er standaard in hoogte verstelbare bureaus beschikbaar. Deze gebruikte RUUD eigenlijk nooit om staand te werken, want hij liep al regelmatig naar collega’s voor een praatje of een kop koffie. Nu, na maanden vanuit huis werken wil hij graag meer in beweging komen. Om die reden heeft hij een T-RIX aangeschaft. Hij is helemaal om en vindt het heerlijk om staand teams calls te doen en zich minder zich minder suf te voelen aan het einde van de dag. Als tip zou de onderste plank wel iets groter mogen zijn zodat er meer ruimte is voor snelle aantekeningen.

Eva – 26 jaar

Eva heeft gemerkt dat het vele zitten thuis best vermoeiend was. Ze werd door een collega er op geattendeerd om ook eens staand te gaan werken. T-RIX was een kosten efficiënte oplossing dat niet te veel ruimte in haar studio appartement inneemt. Behalve dat ze elke dag nu probeert om bijvoorbeeld staand te vergaderen, wordt T-RIX ook wel als beeldscherm verhoger gebruikt. Laptop gaat dan op het laagste plankje en de werkspullen liggen er omheen. Zo wordt deze zit-sta verhoger vanzelf een multifunctionele werkplek!

eva

Tineke – 54 jaar

De partner van Tineke werkt altijd al thuis en had al een in hoogte verstelbaar bureau. Nu dat Tineke ook regelmatig thuis werkt wilde ze niet gelijk een heel bureau aanschaffen. Na uitvoerig onderzoek en vergelijk is de keuze op T-RIX gevallen. Deze is flexibel en handzaam waardoor het makkelijk op te bergen is. Wel zou de onderste plank iets breder mogen zijn zodat mijn onderarmen beter ondersteund worden tijdens het typen. Verder bevalt T-RIX erg goed en heeft ze stukken minder last van haar schouders.

Ben jij T-RIX eigenaar?

Deel dan je ervaring met ons en  de rest van de wereld!

Wil je meer ervariNgen LEZen?

0 Reviews

Write a Review