Selecteer een pagina

Wat maakt T-RIX zo uniek?

  • Unieke T-shape voor meer stabiliteit
  • Een slank en tijdloos design voor thuis
  • Trillingsvrije, 70cm brede plank voor toetsenbord en muis
  • Robuust, 18mm FSC berkenhout
  • Geschikt voor alle laptops en losse beeldschermen
  • Staand werken in een handomdraai en in hoogte verstelbaar
aangeklede trix

vink 1 jaar garantie  vink  Uit voorraad leverbaar  vink  Keuze uit vele kleuren  vink  Nederlands ontwerp & productie  vink  Geen gereedschap nodig

T-RIX familie
6 energieke kleuren

Beweeg je muis over T-RIX om de vele kleuren te zien! Zit-Sta-Verhoger T-RIX van duurzaam berkenhout uit voorraad leverbaar. Kleuren WIT, ZWART, NATUREL, BLAUW, ROOD en GEEL.

trix wit hover
trix geel hover
blauw hover trix
hover hout trix
zwart hover trix
trix wit hover
lamp trix

functioneel design

Een goed design is tijdloos en functioneel. T-RIX is speciaal ontworpen om een actieve levensstijl na te streven, ook wanneer je werkt. Iedereen kan, waar dan ook, in een handomdraai staand werken.

slank ontwerp

Slanke vormgeving

T-RIX is ontworpen zodat hij op iedere tafel past. Slechts 29 cm breed maar staat zo stevig als een huis.

t shape

Unieke t-shape

De T-shape geeft T-RIX een eigentijdse uitstraling. Een subtiele vorm dat functioneel zorgt voor extra stabiliteit. Daarnaast zijn de plateaus heel eenvoudig te verplaatsen.

Robuust en sterk

Slank vormgeving maar zo sterk als een ‘T-REX’. Het sterke materiaal en het robuuste design zorgen voor comfortabele en actieve werkplek, ideaal om zittend en staand werken af te wisselen.

18 mm FSC berkenhout

Verschillende houten platen hebben we getest, waarvan 18mm dikte als beste naar voren kwam. Duurzaam gefabriceerd in Oekraine en een veilige en stevige keuze.

t shape

Gewicht van 6k

Elke laptop of beeldscherm tot 23 inch is geschikt voor T-RIX. Met de uitgebreide accessoires, waaronder een groter plateau, zijn ook 2 beeldschermen met gemak naast elkaar te plaatsen.

kilo trix
klok trix

Gebruiksgemak

Steeds meer thuiswerkers met rugklachten vragen om een betaalbare oplossing om ook thuis staand te kunnen werken. Een oplossing die past elk huis, met of zonder aparte werkkamer. T-RIX kan op elk oppervlak neergezet worden. Tover je keuken- of eettafel in een handomdraai in een slimme thuiwerkplek en vice versa.

geen trillingen

Trillingsvrij

Plezierig zonder trillingen naar je beeldscherm kijken wanneer je typt.

In 20 seconden gereed

T-RIX is door iedereen binnen 20 seconden op te zetten. Of weer uit elkaar te halen wanneer de tafel voor iets anders gebruikt wordt.

direct bestellen

winkelwagen

Snelle levering

Vandaag besteld, binnen 2 dagen in huis. Wij leveren direct uit voorraad.

t shape

Maatwerk

Je bedrijfslogo op T-RIX? We zijn flexibel en leveren ook maatwerk oplossingen. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Persoonlijk advies

Wij helpen je graag persoonlijk met al je vragen!

veelgestelde vragen

Algemeen

Is het fijn om staand te werken?

Staand werken is wel even wennen. Bouw het daarom rustig op en kijk welke werkzaamheden je goed staand kunt uitvoeren en welke beter zittend. Uiteindelijk volgt er een goede balans en ervaar je de voordelen van een actieve(re) werkhouding.

Hoeveel uur per dag is staand werken goed?

Het advies is om 1 à 2 uur per volle werkdag staand te werken. Maar dat kan uiteraard ook meer uren zijn.

Waarom is staand werken goed voor mij?

Bij staand werken pompt je hard 10 x zoveel bloed rond in je lichaam. Een effectieve bloedcirculatie houdt je mentaal en fysiek scherp. Door de afwisseling tussen zitten en staan verminder je de kans op rug- schouder- en nekklachten.

Zakelijk

Kan mijn bedrijfslogo op T-RIX?

Een eigen logo gegrafeerd in T-RIX als bijvoorbeeld personeelscadeau. Bel of mail met ons service team via 06 52043048 / info@homeofficeshop.nl voor de mogelijkheden.

Is het ook mogelijk op rekening te bestellen?

Jazeker, bedrijven of ZZP-ers kunnen ook op rekening 1 of meerdere T-RIX kopen. Bel of mail met ons service team via 06 52043048 / info@homeofficeshop.nl Ook voor specifieke wensen zoals een andere kleur of het plaatsen van een bedrijfslogo maken we graag een offerte op maat.

Bestelling

Levertijd en Track & Trace

Zodra we de bestelling ontvangen, wordt T-RIX in binnen 2 werkdagen voor verzending gereed gemaakt. Hiervoor wordt een Track & Trace nummer van de verzendmaatschappij toegezonden waarmee de levering gevolgd kan worden.

Bestaat er een draagtas voor T-RIX?

Nee, op dit moment nog niet. Wellicht dat deze in de toekomst wel gaat komen. Dat zou het eenvoudiger maken om T-RIX zowel thuis als op kantoor te gebruiken. 

Verzendkosten

Binnen Nederland worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

T-RIX 

Waar komt de naam T-RIX vandaan?

T-RIX kwam voort uit de T-Shape waarmee de planken voor het toetsenbord en beeldscherm worden vergrendeld. Vereiste bij het ontwerpproces was dat deze super stabiel zouden zijn, oftewel zo sterk als de T-Rex! We hebben er toen maar T-RIX van gemaakt.

Kan ik ook 2 monitoren plaatsen?

De plateaus van T-RIX kunnen elk tot 6kg gewicht dragen. Let wel dat zware onderdelen in het midden worden geplaatst voor de juiste balans. 2 monitoren naast elkaar is standaard erg krap maar er bestaat ook de mogelijkheid om 2 grote planken te bestellen die onder andere speciaal voor 2 monitoren zijn ontwikkeld.

Wat maakt T-RIX beter dan andere zit-sta verhogers?

Na verschillende zit-sta verhogers van onze collega’s te hebben getest wisten we zeker dat ons ontwerp zowel stabieler, flexibeler als slanker moest zijn. Door de extra gleuven aan de achterzijde zijn de planken extra stabiel. Daarnaast zijn er meerdere ‘plateau’ opties in ontwikkeling en is het design slanker om minder ruimte op de keukentafel in te nemen.

Hoe maak ik T-RIX schoon?

De oppervlakte van T-RIX kan met een vochtige doek en multireiniger worden afgenomen.

Maakt T-RIX krassen op mijn tafel?

De houten poten van T-RIX zijn handmatig afgekant en laten in principe geen krassen op harde ondergronden achter.

Is het berkenhout waterbestendig?

T-RIX is gemaakt uit FSC berkenhout multiplex. Dit plaatvormige composietmateriaal is opgebouwd uit een oneven aantal houtfineerlagen die kruiselings op elkaar verlijmd worden zodat deze extra sterk is. De speciale gekleurde toplaag is waterafstotend.

Is T-RIX ook in andere kleuren te bestellen?

Op dit moment is T-RIX in 6 standaard kleuren leverbaar: WIT, ZWART, GEEL, BLAUW, ROOD en NATUREL gelakt berkenhout. Voor andere kleuropties bel of mail met ons service team via 06 52043048 / info@homeofficeshop.nl

Waar is T-RIX van gemaakt?

Het ontwerp is geinspireerd op het ‘no screw no glue’ principe. Alle onderdelen passen naadloos in elkaar en zijn gemaakt van duurzaam FSC hout.

Tot welke lengte is T-RIX geschikt?

T-RIX standaard is geschikt voor mannen en vrouwen tot een lengte van 1.85 meter. T-RIX XL is ruim 20cm hoger en kan door mensen van ruim 2 meter worden gebruikt.

1 Review

Kim Heinkerken
5

heel erg blij mee

Ik heb van mijn man de t-rix gekregen voor mijn verjaardag. Ik werk inmiddels een half jaar thuis en ben op leeftijd. Ik krijg steeds meer pijn aan mij lichaam en het werd tijd er iets aan te gaan doen. Ik ben begonnen met staand werken en voel na 2 maanden echt al verbetering.

Write a Review